privacy
privacy
privacy
privacy
privacy
privacy
+ -

Κράτηση online

προσφορεσ
\/
el en

privacy

el en
BOOK NOW

privacy

Χρήση των Προσωπικών δεδομένων και Πολιτική Απορρήτου

Η Χρήση των Προσωπικών δεδομένων και η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των Προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών από την ιστοσελίδα μας www.toitos-kaimaktsalan.com.
Από την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό σας στοιχείο.
Τα Προσωπικά σας δεδομένα που δίδονται από εσάς κατά την εγγραφή σας στις φόρμες επικοινωνίας και στην χρήση του συστήματος κρατήσεων του καταλύματός μας τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.
Cookies και διεύθυνση IP
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο.
Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:
1. Βασικά Cookies
Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου. Χωρίς τη χρήση αυτών των cookies η ιστοσελίδα μας δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει.
2. Cookies Ανάλυσης Απόδοσης
Χρησιμοποιούμε αυτούς τους τύπους cookies για την παρακολούθηση της απόδοσης λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου αλλά και το πώς οι χρήστες θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Αυτά τα cookies μας παρέχουν τις πληροφορίες που μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας προς τους χρήστες. Επίσης μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τους τομείς του διαδικτυακού μας τόπου που δεν λειτουργούν σωστά ή που χρειάζονται συντήρηση.
3. Λειτουργικά Cookies
Τα cookies χρησιμοποιούνται για να θυμάται ο διαδικτυακός τόπος τις προτιμήσεις σας στην ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε καταχωρήσεις στοιχείων από την αρχή κατά την επιστροφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο.

Εφόσον χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας τόπο συμφωνείτε ανεπιφύλακτα στην αποστολή των ως άνω αναφερομένων cookies στην συσκευή σας.
Η ιστοσελίδα μας παρακολουθεί την διεύθνσή IP. Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που μπορεί να αναγνωρίσει την εταιρεία παροχής Internet (Internet Provider) και την χώρα προέλευσης του χρήστη. Η IP δεν μπορεί να παρέχει προσωπικές πληροφορίες.
Έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ελέγχετε τα cookies, επιτρέποντάς ή διαγράφοντας όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης για να μην δέχεται cookies. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser έτσι ώστε να ζητάει την συγκατάθεσή σας πριν δεχτεί κάποιο cookie.

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ως προς την χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους όρους και τις σχετικές διατάξεις του νόμου (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).
Η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων μέσα στο υπάρχον νομικό πλαίσιο.
Εάν κάποιος επισκέπτης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει η ιστοσελίδα μας είναι τα ακόλουθα:

Ονοματεπώνυμο - Διεύθυνση - Τηλέφωνο - E-mail.
Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Η ιστοσελίδα μας διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές ( αστυνομικές αρχές εφόσον απαιτηθεί ή νομικές υπηρεσίες εφόσον ζητηθούν).

Η ιστοσελίδα μας διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης με την συγκατάθεσή του αποκλειστικά για λόγους της κράτησης καθώς επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Ο επισκέπτης μπορεί να επικοινωνήσει με το κατάλυμά μας προκειμένου να διασταυρώσει
α. την ύπαρξη προσωπικών του δεδομένων,
β. την διόρθωση αυτών ή την αλλαγή αυτών,
γ. την διαγραφή τους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Θα επεξεργαστούμε όλες τις πληροφορίες σας με πολύ προσοχή και σεβασμό και θα προσπαθήσουμε να λάβουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή μόλις αυτά περιέλθουν στα συστήματά μας και στην βάση αποθήκευσης δεδομένων. Εφαρμόζουμε τις καταλληλότερες πρακτικές συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων και μέτρα ασφαλείας για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση, αποκάλυψη ή καταστροφή των προσωπικών σας δεδομένων και των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στην ιστοσελίδα μας ή τη σχετική βάση δεδομένων.
Σημειώστε ότι στο διαδίκτυο κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά του και δεν θεωρείτε ως το ασφαλές μέσο αποθήκευσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και πληροφοριών όπου σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που θα εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιονδήποτε δεδομένων αποκαλυφθούν στο διαδίκτυο. Αντί αυτού όμως εμείς και το προσωπικό μας κάνουμε τα πάντα ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να παραμένουν σε ασφαλή χώρο υπό την προστασία κρυπτογράφησης και λογισμικών ασφάλειας και προστασίας. Παρόλα αυτά ζητούμε να κατανοήσετε την υγιή και φιλότιμη προσπάθειά μας και φυσικά αποδέχεστε τους εγγενείς κινδύνους ασφαλείας της παροχής πληροφοριών και της ηλεκτρονικής συναλλαγής μέσω Διαδικτύου όπου δεν θα μας καταστήσει υπεύθυνους ως προς την παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτό ποτέ προκύψει.

 

All rights reserved www.toitos-kaimaktsalan.com 2017 | Created by ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - PALIOS AGIOS ATHANASIOS